Konya'da 82 yaşındaki Havva teyze oy kullanmaya ambulansla geldi! 'Vatani görev' dedi

Konya'da 82 yaşındaki Havva teyze oy kullanmaya ambulansla geldi! 'Vatani görev' dedi

Konya'da yatalak hasta olan 82 yaşındaki Havva Özceylan ambulansla oy kullanmaya geldi. Oy kullanacağı sınıfa da sedye ile getirilen Havva teyze, vatani görevimi yapıyorum diyerek oyunu kullandıktan sonra el sallayarak evine döndü

Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için oy verme işlemi Konya’nın Beyşehir ilçesinde de başladı.
Sabah erken saatlerde gelenler oy verme işlemi öncesi okul önlerinde uzun kuyruklar oluştururken sandık başlarından ilginç görüntüler de geldi.

aw900580-04.jpg

Yatalak hastalar ambulanslarla getirildikleri okullarda sedye üzerinde oylarını kullandı. Beyşehir’de yatalak hasta Havva Özceylan (82) oy kullanmak için 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliğinden yardım istedi.

aw900580-03.jpg

Sağlık ekipleri tarafından evinden alınan Havva Özceylan, ambulansla Ali Akkanat İlkokulu’na getirildi. Oy kullanacağı sınıfa da sedye ile getirilen Özceylan, 1059 numaralı sandıkta görevlilerin yardımı ile oyunu kullandı.

aw900580-02.jpg

Oyunu kullandıktan sonra el sallayan Havva teyze, vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra yeniden ambulansla evine bırakıldı.

aw900580-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.