Konya’da 5 ev, 2 iş yeri ve 1 araca sigara operasyonu! 5 gözaltı

Konya polisinin kaçak tütün ve sigara üretimi ve satışı yapan 5 ev, 2 iş yeri ve 1 araçta yaptığı aramada çok sayıda doldurulmuş sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Konya'da polisin kaçak tütün ve sigara üretimi ile satışına yönelik faaliyet gösteren 5 ev, 2 iş yeri ve 1 araçta yaptığı aramada çok sayıda doldurulmuş sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

5 EVİ SİGARA İMALATHANESİNE ÇEVİRMİŞLER

KOM ekiplerince kaçak sigara üretimi ve ticareti yapan kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlarda kaçak tütün ve sigara üretimi ile satışına yönelik faaliyet gösterdiği tespit edilen 5 ev, 2 iş yeri ve 1 araçta arama yapıldı.

BİNLERCE PAKET SİGARA VE MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan aramalarda 384 bin 800 adet boş makaron, 19 bin paket doldurulmuş sigara, 140 kilogram tütün, 7 adet sigara dolum ve 1 adet sigara paketi jelatinleme makinesi ele geçirildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alınan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.