Konya'da 2 tesisin daha açılışı yapıldı

Konya'da 2 tesisin daha açılışı yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın 3. etabı hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan yetkililer, bölgeye kazandırılan tesislerin önemine vurgu yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği önemli bir proje olan Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın 3. etabı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bölgenin sosyal tesis ihtiyacını vurgulayarak yapılan yatırımların önemine dikkat çekti. Başkan Pekyatırmacı, gençlere yönelik önemli hizmetler sunacak olan bu tesislerin bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Konya'da 2 tesisin daha açılışı yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise açılışta yapılan tesisin adına layık bir şekilde gençlerin yetişmesine vesile olmasını temenni ederek, belediyeciliğin nesillerin ihyası için de emek sarf ettiğini belirtti. Angı, Konya'nın birlik ve beraberlik kültürüyle gurur duyduklarını dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuşmasında 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin anısına değinerek, açılışı yapılan tesislerin önemine vurgu yaptı. Başkan Altay, Şefik Can Parkı'nın bölgenin en güzel parklarından biri olduğunu belirterek, vatandaşların yoğun ilgi göstereceğini ifade etti. Ayrıca, Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi'nin eski bir karakol binasından dönüştürülerek gençlere hizmet vereceğini ve aynı zamanda Lise Medeniyet Akademisi için de önemli bir alan olacağını vurguladı.

Konya'da 2 tesisin daha açılışı yapıldı

Açılış törenine katılan AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi ise eğitimin artık yaşam boyu devam ettiğine dikkat çekerek, yapılan tesislerin çocukların eğitimine katkı sunacağını belirtti.

Şefik Can Parkı 3. Etap ile Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi'nin açılışı dualarla gerçekleştirildi. Bu önemli tesisler, Konya'nın gençlerine ve vatandaşlarına hayırlı olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.