Konya’da 113 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 50 kişi yakalandı

Konya’da 113 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 50 kişi yakalandı

Konya'da dolandırıcılık, kasten yaralama, yağma ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan aranması bulunan ve toplamda 113 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 50 kişi yakalandı. Şahıslardan 34'ü direkt cezaevine, 16 kişi ise adli mercilere teslim edildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aralarında dolandırıcılık, kasten yaralama, yağma ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 50 kişiyi düzenlenen operasyonlarla yakaladı. Yakalanan şahısların toplam 113 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası olan 50 kişinin peşine düştü. Şahısların gizlendikleri adreslere operasyon düzenleyen polis ekipleri, aranan şahısları kıskıvrak yakaladı.

HIRSIZLIKTAN 25 VE 23 YILLA ARANIYORLARDI

Çalışmalar çerçevesinde hakkında dolandırıcılık suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., hırsızlık suçundan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.B. ve yine hırsızlık suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Y. de gizlendikleri adreslerinde yakalandı.

34'Ü DİREKT CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polisin düzenlediği operasyonlarla toplam 50 aranan kişi yakalanırken, 7 şahsın 10 yıl ve üzerinde kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. Şahıslardan 34'ü cezaevine gönderilirken, 16 kişi ise adli mercilere teslim edildi. Yakalanan şahısların toplam 113 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.