Konya TOKİ Ardıçlı Konutlarında yeni gelişme! Süreç başladı, teslimat ne zaman?

Konya TOKİ Ardıçlı Konutlarında yeni gelişme! Süreç başladı, teslimat ne zaman?

TOKİ projelerinde tamamlanan konutların teslimat süreci başladı. Peki Konya TOKİ Ardıçlı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Konya'nın Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan TOKİ Ardıçlı Konutlarının teslimatıyla ilgili süreç başlatıldı. İlk olarak 2. etapta yer alan 512 konut ve 3. Etapta yer alan 566 konutun teslimatı gerçekleştirilecek.

TOKİ KONUT TESLİMATI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ardıçlı TOKİ’de yer alan 2. Etap 512 Konut Projesi ve 3. Etap 566 konutun hak sahiplerine 3-28 Nisan tarihleri arasında konutlarının teslimatı gerçekleştirilecek.

TESLİMAT NASIL GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Konut teslimat süreci TOKİ tarafından belirlenen şartlar dahilinde gerçekleştirilecek. Bu çerçevede konut teslimleri TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen Konut Teslim Programı çerçevesinde projenin müşavir firması olan Renktaş ŞTİ aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Konut teslimleri Toplu Konut Şantiyesi’nde yapılacak. Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile şantiyeye ulaşacak. Konut teslim işlemlerine 09:00 itibariyle başlanacak.

Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecek.

TOKİ ARDIÇLI İLK TAKSİT ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Konut alanların ilk taksit ödemeleri Mayıs 2023 ayında başlatılacak.

Konut ilk dönemsel artışı ise Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, alıcılar tarafından T.Halk Bankası AŞ Zafer Sanayi Şubesi’ne ödenek KDV tutarı ve DASK bedeliyle Konut Paket Sigortası bedeli tahsil edilecek.

HAK SAHİPLERİNDEN İSTENEN EVRAKLAR

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında hak sahiplerinden kimlik belgesi aslı ve fotokopisi istenecek. Vekaleten konutu teslim alacak olanların ise vekaletnamenin aslı ve bir fotokopisini yanlarında bulundurmaları istenecek.

Belgeler eksiksiz ise, konut alıcılarına müşavir firma tarafından Konut Teslim Tutanağı ile Müşavir firma tarafından mahal listesine göre tanzim edilen Konut Tespit Föyü imzalatılacak.

HANGİ BLOK HANGİ TARİHTE TESLİM EDİLECEK?

Yığın oluşmaması ve yoğunluk nedeniyle herhangi bir aksilik yaşanmaması için konutların teslimi de bir takvime bölünmüş durumda. Hak sahipleri konutlarını aşağıda belirtilen takvim dahilinde belirlenen şartları sağlayarak gidip teslim alabilecek.

İŞTE TOKİ ARDIÇLI TESLİMAT TARİHLERİ:

2. Etap 512 Daire Konut Projesi

toki1.jpg

3. Etap 566 Daire Tam Liste

toki.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.