Konya Sille'de öldürülmüştü! Selman Özey cinayeti ile ilgili yeni gelişme

Konya Sille'de Pazartesi gecesi alacak verecek kavgasında tabancayla vurularak ağır yaralanan Selman Özey, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da geçtiğimiz günlerde alacak verecek meselesi kavgasında tabancayla vurularak ağır yaralanan kişi, gece saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KİRALIK ARAÇLA TAKİP EDİP VURDULAR

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Subaşı Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 36 yaşındaki Selman Özey, cadde üzerinde beklediği sırada borcu olduğu öğrenilen 4 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Şüpheliler, Selman Özey'i takip ettikleri ve kiralık olduğu ortaya çıkan araçla olay yerinden kaçtı. Yaralanan Selman Özey, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kaldırıldı.

Alacak verecek kavgasında 1 kişiyi öldüren şüpheliler tutuklandı

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis ekiplerinin olayla ilgili yaptığı geniş çaplı çalışmada, çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın görüntülerinde, şüphelilerin kiralık araçla olay yerine geldiği, Selman Özey ile yaşanan tartışma sonrası önce şüphelilerden birisinin yanında bulunan tabanca ile Özey'in bacaklarına ateş ettiği, diğer bir şüphelinin ise yaralı halde yerde yatan Özey'e bir el ateş ettikten sonra geldikleri araçla kaçtıkları görülüyor.

Alacak verecek kavgasında 1 kişiyi öldüren şüpheliler tutuklandı

KİRALIK ARAÇ VE SİLAHLAR KARATAY'DA BULUNDU

Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kullandığı 42 ASB 555 plakalı aracı merkez Karatay ilçesi Kayacıkaraplar Mahallesi Kürden Sokak üzerinde bulunan boş arazi üzerinde park halinde, araç çevresinde ise siyah poşet içerisinde şüphelilere ait olduğu belirlenen 3 adet tabanca buldu.

4 KİŞİ KISKIVRAK YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ali Kemal U., Niyazi U., Ahmet Ç., ve H.E. düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

selman-ozey.jpg

SELMAN ÖZEY GECE VEFAT ETTİ

Silahlı saldırıda ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Selman Özey, gece saatlerinde tedavi gördüğü Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4 ŞÜPHELİDEN 3'Ü TUTUKLANDI

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ali Kemal U., Niyazi U. ve Ahmet Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.E.'nin ise adli kontrol kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Alacak verecek kavgasında 1 kişiyi öldüren şüpheliler tutuklandı

Alacak verecek kavgasında 1 kişiyi öldüren şüpheliler tutuklandı

selman-ozey2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum