Konya Selçuklu'dan Bilecik Söğüt ve Bursa kültür turları 2023 başvuruları başladı! TIKLA BAŞVUR

Konya Selçuklu'dan Bilecik Söğüt ve Bursa kültür turları 2023 başvuruları başladı! TIKLA BAŞVUR

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Bilecik-Söğüt ve Bursa kültür turları başvuruları başladı. Başvurular 16-23 Eylül tarihleri arasında online olarak yapılacak. Başvuru linki haberde

Konya'da Selçuklu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Geçmişten Geleceğe Selçuklu'dan Söğüt'e" Bilecik-Söğüt kültür turları 2023 başvuruları ve "Selçuklu Torunları Osmanlı'nın İzinde" Bursa kültür turları başvuruları başladı. Başvurular 16-23 Eylül tarihleri boyunca online olarak yapılacak.

Selçuklu Belediyesi geçmiş yıllarda düzenlediği ve yoğun ilgiyle karşılanan kültür turlarına bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Selçuklu'dan, Osmanlı medeniyetinin doğup filizlendiği tarihi mekanlar olan Bilecik ve Bursa'ya günü birlik turlar düzenlenecek.

"Geçmişten Geleceğe Selçuklu'dan Söğüt'e" Bilecik-Söğüt kültür turu 2023 başvuruları ve "Selçuklu Torunları Osmanlı'nın İzinde" Bursa kültür turu başvuruları başladı. Ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak olan turlardan toplamda 2 bin 400 kişi faydalanacak.

baskan-ahmet-pekyatirmaci.jpg

"İLÇE SAKİNLERİMİZİ TARİHİ YOLCULUKLARA ÇIKARMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Geçmişten Geleceğe-Selçuklu'dan Söğüt'e ve "Selçuklu Torunları Osmanlı'nın İzinde" Bursa Kültür Turları 'nın etabını hemşehrilerinin istifadesine sunmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Daha önce yaptığımız ve ilçe sakinlerimizin oldukça memnun kaldığı Bilecik turuna onlardan gelen memnuniyet ve talepler doğrultusunda yine ecdadımızın medeniyetiyle yoğrulan Bursa'yı da dahil ettik. Böylelikle hemşehrilerimiz Bilecik ve Bursa turundan bir tanesine başvuru yaparak tarihi bir ufuk yolculuğuna çıkacaklar. Kültür turumuza iştirak edecek hemşehrilerimizin çıkacakları bu tarih ve kültür dolu turlarının güzel anılara vesile olacağına inanıyorum. Tarihimiz, geleceğe attığımız her adımda bize rehber olmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

2 Ekim tarihinde başlayıp, 30 Ekim'de sona erecek turlarda her bir etap için ayrı başvuru linki yer alıyor. Başvuru linkleri ise şu şekilde;

BİLECİK-SÖĞÜT KÜLTÜR TURU 2023 BAŞVURU LİNKİ

BURSA KÜLTÜR TURU 2023 BAŞVURU LİNKİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.