Konya polisinden şahin kafesi operasyonu! Cezası ağır oldu

Konya polisinden şahin kafesi operasyonu! Cezası ağır oldu

Konya'da iş yerinde kafes içerisinde şahin beslendiği ihbarı üzerine harekete geçen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, adrese düzenlediği baskınla şahini özgürlüğüne kavuşturdu. İşyeri sahibine ,se 21 bin 935 TL idari işlem uygulandı

Konya'nın Selçuklu İlçesinde bir iş yerinde kafeste şahin ihbarına giden polis ekipleri, adrese düzenledikleri baskınla, paslı kafeste bulunan yaban hayvanını teslim alarak doğal ortamına bıraktı. Şahini kafese kapatan iş yeri sahibine ise para cezası kesildi.

ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURULDU

112 Acil Çağrı Merkezine bir iş yerinde kafes içerisinde şahin beslendiği ihbarı üzerine harekete geçen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, bahse konu adreste yaptığı aramada 1 adet şahinin kafese kapatıldığını tespit ederek şahini özgürlüğüne kavuşturdu.

112 Acil Çağrı Merkezine bir iş yerinde kafes içerisinde şahin beslendiği ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Doğa Koruma Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü görevlileri ile birlikte adrese gitti.

CEZA KESİLDİ

Selahaddin Eyyübi Mahallesi Beyhekim Caddesi üzerinde bulunan İş yerinde yapılan aramada doğal hayatından koparılarak kafese kapatılan bir adet şahin bulundu. Şahine doğal ortamına kavuşması için Doğa Koruma Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Yaban hayvanını doğal ortamından kopartarak kafeste besleyen şahsa 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununun ilgili maddeleri gereğince 21.935 TL idari işlem uygulandı.

00.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum