Konya polisinden dev operasyon! 130 yıl hapis cezası bulunan 25'li hükümlü 126 aranan şahıs yakalandı

Konya polisinden dev operasyon! 130 yıl hapis cezası bulunan 25'li hükümlü 126 aranan şahıs yakalandı

Konya polisinin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda, 1 yıldan 28 yıla kadar toplam 130 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 25 hükümlünün de aralarında bulunduğu 126 aranan şahıs yakalandı.

Konya'da suç ve suçlularla mücadele devam ediyor. Polis ekipleri,kentte son bir haftada 1 yıldan 28 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerinde aralarında bulunduğu 126 şahsı yakaladı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda 25'i hükümlü 126 şahıs yakalandı.

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda; hırsızlık, kasten yaralama, dolandırıcılık, silahlı yağma ve daha birçok suçtan toplamda 130 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 126 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonlar kapsamında toplam 130 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 126 şahıstan 25'i cezaevine gönderildi.

Haklarında yakalama kararı bulunan 101 şahsın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.