Konya polisi sokaktaki can dostlarını unutmadı

Konya polisi sokaktaki can dostlarını unutmadı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Polisleri, hafta sonu kısıtlamasında sokaktaki hayvanları sahipsiz bırakmadı. Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Polisleri, hayvan besleme noktalarına mama ve su bıraktı

Ülke genelinde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Konya polisi sokak hayvanlarını unutmadı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Polisleri, sokaktaki can dostlarımız için hayvan besleme noktalarına mama ve su bıraktı.

epra61rw4ailrhs.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan sıcak paylaşımlarda, "Can Dostlarımız Bize Emanet Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Polislerimiz, sokaktaki can dostlarımız için hayvan besleme noktalarına mama ve su bırakmıştır. Yaşadığımız çevre ve doğamızın korunması, can dostlarımıza karşı işlenen şiddet ve istismar olaylarının önlenmesi adına Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Polisimiz daima görevinin başında!" ifadelerine yer verildi.

eprazdaw4ae0rvv.jpg

eprazdixeaiag.jpg

eprazdjw4aexajz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.