Konya polisi her koşulda vatandaşın yanında! Tırın altına girip tamir etti

Konya polisi her koşulda vatandaşın yanında! Tırın altına girip tamir etti

Son günlerde ülkemizde yaşanana olumsuz hava koşullarının hissedildiği illerin başlarında Konya geliyor. Yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman ana yollarda güvenlik amaçlı araçların geçişi kontrollü sağlandı.

Bu zorlu hava koşullarında mağdur olan sürücü ve yolcuların yardımına gece gündüz demeden özveriyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri koştu.

BÖLGE TRAFİK EKİPLERİ KARLI YOLLARDA VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Yağışların ve fırtınanın etkisini artırdığı, yol güvenliğinin en aza indiği durumlarda yolları vatandaşlarımızın güvenliği için geçici süreliğine kapatarak kontrollü geçiş sağlayan ekipler, yolcu ve sürücülerin bekleme sürelerinde olumsuz koşullardan en az şekilde etkilenmelerini sağladı.

Soğuk havalarda beklemek zorunda kalan vatandaşlarımıza bazen sıcak bir çorba ikram etti bazen lastiğine zincir takmasına yardım etti bazen de yolda kalan arabasını itekledi. Konya-Antalya yolunda yolda kalan otobüsteki yolcuların başka bir otobüse tahliyesini gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.