Konya PÖH timleri dualarla Hakkari'ye uğurlandı

Konya PÖH timleri dualarla Hakkari'ye uğurlandı

Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Özel Harekat timleri kesilen kurban ve dualarla Hakkari'ye uğurlandı

Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat (PÖH) timleri dualarla Hakkari'ye uğurlandı.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın katıldığı uğurlama töreninde Hakkari'de görevlendirilen timlerin sağ salim Konya'ya dönmeleri için kurban kesildi, kahramanlar yeni görev yerlerine dualarla uğurlandı.

j.jpg

Konya Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Dualarımız Sizinle! İlimiz Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat (PÖH) timlerinin Hakkari ilimizde görevlendirilmeleri üzerine İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Aydın'ın katılımlarıyla uğurlama gerçekleştirilmiştir. Bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında büyük önemi olan kahraman "Polis Özel Harekat"ımıza görevlerinde muvaffak olmaları ve sağ salim tekrar aramıza dönmeleri için kurban kesilmiş, görev yerlerine dualarla uğurlanmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

jj.jpg

jjj.jpg

jjjj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.