Konya merkezdeki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi! Suat Kaçan'ın ardından Umut Güney de vefat etti

Konya kent merkezinde kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi. Olay yerinde hayatını kaybeden Suat Kaçan'ın ardından hastanede tedavisi devam eden Umut Güney de yaşamını yitirdi

Konya'da kamyonet ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Kaza, geçtiğimiz cuma günü saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayaslı Sokak üzerinden Saraçoğlu Caddesi'ne kontrolsüz çıkan 20 AAU 85 plakalı hafif ticari araç ile cadde üzerinde seyir halinde olan M.Ş. idaresindeki 42 VS 136 plakalı kamyonet çarpıştı.

SUAT KAÇAN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Suat Kaçan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada yaralanan hafif ticari araçta bulunan E.K., Umut Güney ve kamyonet sürücüsü M.Ş. ise ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

UMUT GÜNEY DE VEFAT ETTİ

Kazada ağır yaralanan Umut Güney de tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavilerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.