Konya İHL emekli öğretmenlerinden Abdülkadir Mermer hoca vefat etti

Konya İHL emekli öğretmenlerinden Abdülkadir Mermer hoca vefat etti

Konya İHL emekli öğretmenlerinden Abdülkadir Mermer hoca 77 yaşında hayatını kaybetti.

Konya İHL emekli öğretmenlerinden Abdülkadir Mermer hoca 77 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Yazar- Eczacı Sait Mermer ve Dr. Mehmet Mermer'in babası, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşker'in kayınpederi, emekli imam hatip öğretmeni Abdülkadir Mermer hoca, Konya ve Çumra İHL'de çok sayıda öğrenci yetiştirdi.

Abdülkadir Mermer 1945 yılında Konya'nın Çumra ilçesinde doğdu. 4 çocuk babası Mermer hoca, 11 Eylül Pazar günü 77 yaşında vefat etti.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşker, vefat haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu: "Kayınpederim, ortaokul ve liseden hocam Abdulkadir Mermer bu gün vefat etti. “Emrolunduğu gibi dosdoğru” bir hayat yaşadığına biz şahidiz. Güzel bir ölümle de emaneti sahibine teslim etti. Allah mekanını cennet makamını âli eylesin. Cümle geçmişlerimize rahmet eylesin. Fatiha…"

Merhum Abdülkadir Mermer, 12 Eylül Pazartesi günü (yarın) öğle namazını müteakip Konya Hacıveyis Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Üçler Mezarlığın'a defnedilecek.

Memleket ailesi olarak merhum hocamız Abdülkadir Mermer'e Allah'tan rahmet, ailesi, evlatları, sevenleri ve öğrencilerine başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.