Konya Hüyük otogarı ihaleye çıkıyor

Konya Hüyük otogarı ihaleye çıkıyor

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan otogarın önümüzdeki ay ihalesine çıkılacağını açıkladı

Konya'nın Hüyük İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan otogarın önümüzdeki ay ihalesine çıkılacağını belirtti.

Mehmet Çiğdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın son ilçe ziyaretinde otogar inşaatının yapılacağı alanda incelemelerde bulunduğunu hatırlattı.

Otogarın Hüyük için çok gerekli bir yatırım olduğunun altını çizen Başkan Çiğdem, "İhalesini Büyükşehir Belediyemiz önümüzdeki ay yapıyor. Hemen arkasından da inşallah yeni oto sanayi sitemizin ihalesine gireceğiz. Bu çalışmalar bizi mutlu ediyor, çünkü Hüyük her geçen gün kalkınıyor, büyüyor, değişiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilçemize verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.