Konya Hatay ekibinden umut veren bir haber daha! Hüseyin amca da enkazdan çıkarıldı

Konya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri ile JAK timlerinin yoğun çalışması sonuç verdi. Hatay Antakya'da 67 yaşındaki Hüseyin Berber depremden 183 saat sonra yaşadığı apartmanın enkazdan sağ olarak çıkartıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'dan depremin ardından geçen 8. günün akşamında, enkaz altında yakınları olanlara umut veren bir haber daha geldi. Konya Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmasında 67 yaşındaki Hüseyin Berber uzun uğraşlar sonucu altında kaldığı evin enkazından çıkarıldı.

Hatay merkez Antakya ilçesinde bir kişi daha depremden 183 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkartıldı. Umutların tükenmediği deprem bölgesinde ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Enkazdan yaralı olarak kurtarılan 67 yaşındaki Hüseyin Berber hastaneye kaldırıldı.

Depremlerde en çok hasarı alan illerin başında gelen Hatay'da ekipler arama kurtarma çalışmasına aralıksız devam ediyor. Merkez Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Oymak Sokak'taki bir apartmanda yapılan arama kurtarma çalışmalarında sevindirici haber geldi.

Konya Büyükşehir İtfaiyesi, Jandarma Arama Kurtarma Timleri ve Kocaeli Büyükşehir ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında Hüseyin Berber sağ olarak enkazdan çıkarıldı.

Bir hayli bitkin olduğu görülen yaşlı adam sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.