Konya haber! Lise Medeniyet Akademisi’nden 'sınav kazandıran' taktikler

Konya haber! Lise Medeniyet Akademisi’nden 'sınav kazandıran' taktikler

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi tarafından düzenlenen “Birlikte Başaracağız” programları yeni dönemde de ilgiyle takip ediliyor. Eğitim Danışmanı Müftüoğlu tarafından verilen 'Sınav Kazandıran Taktikler' konulu seminere yoğun ilgi...

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lise Medeniyet Akademisi’nde 'Birlikte Başaracağız' programları yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte yeniden başladı. Yeni dönemin ilk programında 'Gri Koç' ismiyle tanınan Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu tarafından verilen 'Sınav Kazandıran Taktikler' konulu seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi tarafından düzenlenen “Birlikte Başaracağız” programları yeni dönemde de ilgiyle takip ediliyor.

Yeni eğitim öğretim dönemine hızlı bir giriş yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi’nin “Birlikte Başaracağız” programlarına konuk olan “Gri Koç” mahlaslı Eğitim Danışmanı Gökhan Müftüoğlu “Sınav Kazandıran Taktikler” konulu seminere katıldı.

"DÜNYA YENİ BİR ŞEYE HAZIRLANIYOR"

Selçuklu Kongre Merkezi’nde öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta Müftüoğlu, sene başında hedefin doğru ve güzel belirlenmesi gerektiğine vuru yaparak, bunun son derece önemli olduğunu ifade etti. İnsanlığı dijital bir geleceğin beklediğini kaydeden Müftüoğlu, “Dünya yeni bir şeye hazırlanıyor. Bu aynı zamanda sizler için bir fırsat. Bütün meslekler teknolojiden bu anlamda nasibini alacak. Korkmak yerine artık silkelenin ne olur” diye konuştu.

Konferansta üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin “Önce TYT mi çalışmalı AYT mi? Her öğrenci haftalık plan-program yapmalı mı? Planlama yaparken en çok nelere dikkat edilmeli?” gibi soruların da yanıtı arandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.