Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı 3 Haziran'da başlıyor

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı 3 Haziran'da başlıyor

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde Kalyon Enerji Ana sponsorluğunda 3-4-5 Haziran 2021 tarihlerinde 'Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor' teması ile Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek

KASKON Fuarcılık tarafından 3-5 Haziran 2021 tarihleri arasında Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde “Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı” düzenlenecek.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde Kalyon Enerji Ana sponsorluğunda 3-4-5 Haziran 2021 tarihleri arasında “Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı kapsamında, katılımcı ya da ziyaretçi olarak, enerji alanında çalışan bilim insanları, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileriyle tanışabilir, zirve programları çerçevesinde bu alandaki tüm yenilikleri takip edebilir, uluslararası ve yerel firmalarla iş ağlarını genişletebilecek. Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı kapsamında enerji verimliliği politikaları, sanayide enerji yönetimi, bölgesel güneş ve rüzgar enerji yatırımları ve bu yatırımların geleceği, temiz enerji teknolojileri, lisanssız enerji üretiminde yeni dönem, enerji hukukunda yeni düzenlemeler zirvenin öne çıkan konuları olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler