Konya Emniyeti'nden TOKİ 'İlk Evim İlk İşyerim' uyarısı! Dolandırıcılara dikkat

Konya Emniyeti'nden TOKİ 'İlk Evim İlk İşyerim' uyarısı! Dolandırıcılara dikkat

Konya Emniyet Müdürlüğü, TOKİ 'İlk Evim İlk İşyerim' sosyal konut projesinin ardından ortaya çıkan ve vatandaşları dolandırmaya çalışan fırsatçılara karşı uyardı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesine başvurular devam ederken fırsatçılar da iş başında.

Konya Emniyet Müdürlüğü, TOKİ 'İlk Evim İlk İşyerim' sosyal konut projesinde herhangi bir kooperatif veya dernek vasıtasıyla bir talep, ön talep ya da kapora alarak işlem yapılmadığını belirterek vatandaşları uyardı.

Konya Emniyeti, TOKİ sosyal konutları bahanesiyle telefonla veya şahsen ulaşarak kuralarda öncelik sağlayacaklarını vadeden, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar edilmemesi uyarısında bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada, "Ayrıca sizinle irtibata geçerek para talebinde bulunulması durumunda savcılığa suç duyurusunda bulununuz" denildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "İlk Evim İlk İşyerim" sosyal konut projesinde herhangi bir kooperatif veya dernek vasıtasıyla bir talep, ön talep ya da kapora alarak işlem yapmamaktadır. Bu sebeple size telefonla veya şahsen ulaşarak kuralarda öncelik sağlayacaklarını vadeden, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmeyiniz. Ayrıca sizinle irtibata geçerek para talebinde bulunulması durumunda savcılığa suç duyurusunda bulununuz" açıklamasında bulundu.

TOKİ sosyal konut projesinde toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin işyerini kapsayan proje ile ilk etapta 250 bin konut, 100 bin konut arsası, 10 bin iş yerini iki yıl içinde bitirme planlanıyor.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum