Konya Emniyetinden kaçakçılara büyük darbe! Milyonlarca makaron ele geçirildi, 2 gözaltı

Konya Emniyetinden kaçakçılara büyük darbe! Milyonlarca makaron ele geçirildi, 2 gözaltı

Konya düzenlenen operasyonda kaçakçılara ağır bir darbe daha vuruldu. Yol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan iki araçtan yüzlerce koli kaçak makaron ele geçirildi. 4 Milyon 600 bin adet makaron çıkan kamyonların sürücüleri de gözaltına alındı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalarda kaçakçılara büyük bir darbe daha vurdu.

ŞÜPHE ÜZERİNE ARANAN 2 KAMYONDAN YÜZLERCE KAÇAK KOLİ ÇIKTI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda ekipler Ereğli yol uygulamasında şüphe üzerine iki aracı durdurdu. Araçlarda yapılan aramalarda yüzlerce koli kaçak makaron ele geçirildi.

4 MİLYON 600 ADET MAKARONA EL KONULDU!

Kamyonlarda yapılan aramalarda koliler halinde toplam 4 Milyon 600 bin adet makaron ele geçirilirken, kamyon sürücüleri de gözaltına alındı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellenmesine yönelik gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

9.jpg99.jpg9999.jpg99999.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.