Konya Emniyeti ve Konyaspor Kulübü'nden taraftara uyarı! Vaduz maçına gidecekler dikkat

Konya Emniyeti ve Konyaspor Kulübü'nden taraftara uyarı! Vaduz maçına gidecekler dikkat

Konyaspor - Vaduz karşılaşması yarın Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak. Konya Emniyet Müdürlüğü ve Konyaspor Kulübü taraftara maçtan 1 buçuk saat önce stadyumda olmaları uyarısında bulunarak, stada gidiş için güzergah bilgilerini tek tek açıkladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü yarın oynanacak Konyaspor-Vaduz maçında taraftarın mağduriyet yaşamaması için uyarılarda bulundu. Taraftarın maça son dakika gelmelerinin stadyum girişinde istenmeyen aksaklıklar yaşanmasına sebep olduğu belirtilen açıklamada, stadyuma giden alternatif yollar tek tek açıklandı.

Konyaspor Kulüp yönetimi de stadın maçtan 2 saat önce açılacağını belirterek, taraftara bir buçuk saat önce stada girmeleri çağrısında bulundu.

KONYA EMNİYETİ'NDEN TARAFTARA UYARILAR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, maçlarda yoğunluktan dolayı yaşanan aksaklıkların yaşanmaması için taraftarlara uyarılarda bulundu.

Konyaspor – Vaduz Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme rövanş maçı 11 Ağustos Perşembe günü (yarın) saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda gerçekleşecek. Konya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleşecek olan karşılaşmayla ilgili bir açıklamada yapıldı.

HEM TRAFİK HEM STADYUM GİRİŞİNDE YIĞILMA OLUYOR

Emniyetten yapılan açıklamada maçlara son dakikalarda gelinmesinden kaynaklı hem trafikte hem de stadyum girişindeki turnikelerde aksaklıkların yaşandığı ve vatandaşların maça geç girerek mağdur olduğu ifade edildi.

STADA GİRİŞLER 2 SAAT ÖNCE BAŞLAYACAK

Bu sorunların yaşanmaması için maç başlama saatinden 2 saat önce taraftarların stadyuma alınmaya başladığını ve taraftarların en az bir buçuk saat önce gelerek stada girmesi halinde hem aksaklıkların yaşanmayacağı hem de taraftarların mağdur olmayacağı bildirildi.

TRAFİKTE ALTERNATİF YOLLAR

Ayrıca maç saati yaklaştığında stadyum güzergahında belli yollarda yığılmalar olduğu için trafik akışının olumsuz etkilendiği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanan alternatif yolların kullanılması halinde hem trafik yoğunluğu yaşanmayacağı hem de taraftarların kısa sürede stadyuma ulaşabileceği ifade edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumuna giden alternatif yollar:

  1. Beyşehir Çevre Yolu Caddesinden Stadyuma 1. Güzergah: Hadimi Caddesi, İsmail Kaya Caddesi, Hat Caddesi, Kerem Sokak, Stadyum

  2. Beyşehir Çevre Yolu Caddesinden Stadyuma 2. Güzergah: Hadimi Caddesi, İsmail Kaya Caddesi, Abdülhamithan Caddesi, Kaletaş Caddesi, Stadyum

  3. Beyhekim Caddesinden İstanbul Yolu Caddesine: Kaletaş Caddesi, Abdulhamithan Caddesi, Beyhekim Caddesi, Elmalılı Hamdi Hoca Caddesi, İstanbul Yolu Türmak Kavşağı

  4. Edipoğlu Caddesinden İstanbul Caddesine: Edipoğlu Caddesi, Bağdaş Caddesi, Güzeldere Caddesi, Uluyayla Caddesi, Yeni İstanbul Caddesi


KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA

Konyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise, şu ifadeler kullanıldı:

Stadyum kapıları, maçın başlama vuruşundan 2 saat önce taraftarlarımıza açılacaktır. Stadyum giriş kapılarında oluşabilecek muhtemel kalabalığın önlenmesi açısından BATI ÜST ve BATI ALT tribünlerindeki turnike sayıları arttırılmıştır. Girişlerdeki yoğunluğu önlemek için bir buçuk saat önce stadyuma giriş yapmanız ve turnike önlerinde biletsiz içeriye girmek isteyenlerin güvenlik güçlerine bildirmesi önem arz etmektedir.

5.jpg4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.