Konya diyanet camiasının acı kaybı! Kurra Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak vefat etti

Konya diyanet camiasının acı kaybı! Kurra Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak vefat etti

Konya Karatay İlçe Müftülüğü Medine Kur'an Kursu'nda görev yapan Kurra Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak vefat etti. Karabacak, bir süredir kanser tedavisi görüyordu

Konya'nın Karatay İlçe Müftülüğü Karaaslan Medine Kur'an Kursu'nda öğretici olarak görev yapan Kurra Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak 43 yaşında hayatını kaybetti.

Kurra Hafız ve hattat Muhammed Hüseyin Karabacak, bir süredir kanser tedavisi gördüğü Konya Şehir Hastanesi'nde vefat etti.

Muhammed Hüseyin Karabacak'ın vefat haberini Diyanet-Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç, sosyal medya hesabından duyurdu. Koç açıklamasında, "Karatay Müftülüğümüzün Medine Kur’an Kursunda öğretici olarak görev yapan ve bir süredir kanser tedavisi gören Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak (43) hocamız tedavi gördüğü Konya Şehir Hastanesinde vefat etti. Ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kurra Hafız Muhammed Hüseyin Karabacak'ın cenazesi 16 Temmuz Cumartesi (bugün) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karatay Aliyenler Mezarlığı'na defnedilecek.

Memleket ailesi olarak merhum Muhammed Hüseyin Karabacak'â Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve diyanet camiasına başsağlığı dileriz.

Bir 1 kişi, sakal, gözlük ve iç mekan görseli olabilir

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum