Konya Çumra'da çocuklar ve aileleri için 53 mahallede yeni oyun parkı

Konya Çumra'da çocuklar ve aileleri için 53 mahallede yeni oyun parkı

Konya'nın Çumra İlçe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çocukların keyifli vakit geçireceği oyun parkı yapım çalışmalarını sürdürüyor

Konya'da doğa dostu çalışmaları ile Çumra halkına örnek bir hizmet anlayışı sunan Çumra Belediyesi çocukların aileleri ile güzel vakit geçireceği yeni sosyal alanlar için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çumra Belediyesi, ilçenin 53 mahallesinde çocukların sosyal yaşantısını hareketlendirmek ve onlara güvenli oyun alanları oluşturulmak için yeni park alanları oluşturdu.

cumrapark2.jpeg

AİLELER DE UNUTULMADI

Aynı zamanda yeni yapılan park alanlarının yanında mevcut parklarında eksiklikleri giderip, yenilenmesi için bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Bunun yanında çocuklarıyla birlikte gelen yetişkinler içinde park alanlarına spor aletleri ve kamelya kurulmaları eklendi.

cumraparkk3.jpeg

Çocukların parklarda gönül rahatlığı ile oyun oynayabilmeleri için parkların zemininde kauçuk kaplama işlemi gerçekleştirildi.

KENDİ FİDANLIĞINI OLUŞTURDU

Bu doğrultuda Çumra Belediyesi daha yeşil bir Çumra için oyun parklarının yapımı ve yenilenmesine yönelik çalışmaların yanında parkların çevresinde ve ihtiyaç duyulan noktalara yeşil alanlar kazandırmak amacıyla kendi fidanlığını oluşturdu.

cumrapark.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.