Konya Çumra Belediyesi'nden ilkokul çantaları hediye

Konya Çumra Belediyesi'nden ilkokul çantaları hediye

Konya'nın Çumra İlçe Belediyesi Başkanı Recep Candan 2023-2024 eğitim – öğretim yılının ilk gününde okula başlayan öğrencileri ziyaret ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi ve çocuklara okul çantası hediye etti

Konya Çumra Belediye Başkanı Recep Candan yeni eğitim – öğretim yılının ilk gününde okula başlayan öğrencileri ziyaret ederek eğitim hayatlarına destek amacıyla çanta dağıttı.

cumra-okul-cantasi-1.jpg

Çumra Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda eğitim hayatına başlayan 1.sınıf öğrencilerine okul çantası desteğinde bulundu. Çumra’da 2023 – 2024 eğitim – öğretim yılının ilk gününde okul ziyaretinde bulunan Çumra Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız sınıflarda öğrencileri ziyaret ederek Çumra Belediyesi tarafından hazırlanan ilkokul çantalarını hediye etti. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan öğrencilere çanta desteği ile birlikte ailelerin bir nebze de olsa eğitim yükünü hafifletmeye çalıştıklarını söyledi.

cumra-okul-cantasi-5.jpg

“BELEDİYE OLARAK EĞİTİME SÜREKLİ DESTEK VERİYORUZ”

Yeni eğitim – öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Bugün öğrencilerimizin eğitim – öğretim hayatına başladıkları ilk günde heyecanına ve sevincine ortak olduk. Belediye olarak eğitime sürekli destek veriyoruz. Bu yılda okula başlayan yavrularımızı sevindirmek istedik. Bir yandan da ailelerimizin ekonomik yükünü hafifletmeyi amaçladık. Bu kapsamda 1.sınıfa başlayan öğrencilerimize okul çantası hediye ediyoruz. Güzel günlerde kullansınlar. Onlar bizim geleceğimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz yarınlarımızdır. İnşallah her biri vatanına milletine bağlı birer bireyler olarak yetişeceklerdir” diye konuştu.

cumra-okul-cantasi-3.jpg

cumra-okul-cantasi-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.