Konya Çumra Belediye Başkanı Candan'dan Kurban Bayramı açıklaması

Konya Çumra Belediye Başkanı Candan'dan Kurban Bayramı açıklaması

Konya'nın Çumra ilçesi Belediye Başkanı Recep Candan, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin bayramını kutladı, bayramın rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri amacıyla gerekli tüm önlemleri aldıklarını açıkladı

Konya'nın Çumra ilçesi Belediye Başkanı Recep Candan, bugün ilk günü idrak edilecek olan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayramların her zaman bütünleştirici bir ruhla inananları bir araya getirdiğini belirten Candan mesajında; “Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir” dedi.

Başkan Candan, "Çumra Belediyesi olarak hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri amacıyla gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bayram boyunca ilgili tüm ekiplerimiz hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerdir. Bu vesileyle, Kurban Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyor; bayramın Çumra’mıza, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur ile mutluluklar getirmesi temennisiyle mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” İfadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.