Konya Çumra Belediye Başkanı  Candan’dan 30 Ağustos mesajı

Konya Çumra Belediye Başkanı Candan’dan 30 Ağustos mesajı

Konya'nın Çumra ilçesi Belediye Başkanı Recep Candan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir” dedi

Konya'nın Çumra Belediye Başkanı Recep Candan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Candan mesajında, yokluk içindeki bir milletin ordusuyla bütünleşerek şanlı bir tarih yazdığını söyledi.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşıdır. 30 Ağustos Zaferi yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bize düşende bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.