Konya Büyükşehir'den Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görüntülerle ilgili açıklama! Soruşturma başlatıldı

Konya Büyükşehir'den Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görüntülerle ilgili açıklama! Soruşturma başlatıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin köpeği öldürdüğü iddiaları üzerine, üzücü olay hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin köpeği öldürdüğü iddiaları üzerine açıklamada bulunuldu, yaşanan üzücü olay hakkında soruşturma başlatıldığı, sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacağı bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.

KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYU AÇIKLAMASI

Belediyemize ait Sahipsiz Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşanan olay, duyulduğu ilk andan itibaren, gece tüm yönleriyle incelenmiş, sabahın erken saatlerinde ilgililer ivedilikle açığa alınmış, sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri gözaltına almıştır.
Olay, tüm yönleriyle hassasiyetiyle takip edilmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

buyuksehir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.