Konya Büyükşehir'den çocuklara 'ilk oruç' hediyesi! 2023 hediyeleri için tıkla başvur

Konya Büyükşehir'den çocuklara 'ilk oruç' hediyesi! 2023 hediyeleri için tıkla başvur

Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla bu yıl da ilk kez oruç tutan 7-8 yaş arası çocuğu sürpriz hediyelerle sevindirecek. Konya 2023 ilk oruç hediyeleri için tıkla başvur

Konya Büyükşehir Belediyesi Ramazan geleneğini yaşatmak ve çocukları oruca teşvik etmek amacıyla bu yıl da ilk kez oruç tutan 7-8 yaş arası çocuğu sürpriz hediyelerle sevindirecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "İlk oruç hediyesi için 7-8 yaş çocuklarımızdan bu sene ilk orucunu tutanlar 24 Mart-06 Nisan tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapabilirler. İftar ve sahur sofralarının bereketi tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum" açıklamasında bulundu.

Artık geleneksel hale getirdikleri uygulamayla çocuklara oruç ibadetinin güzelliğini ve faydalarını öğretmeyi istediklerini kaydeden Başkan Altay, “Yavrularımızın mübarek Ramazan ayında evlerimizde oluşan sahur ve iftar heyecanına ortak olmalarını arzu ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda projemizi hayata geçirdiğimizde binlerce çocuğumuzu sevindirmiş ve ailelerimizden güzel geri dönüşler almış olmak bizleri de çok mutlu etmişti. İlk oruç hediyesi için 7-8 yaş çocuklarımız bu sene 24 Mart-6 Nisan tarihleri arasında internet üzerinden başvurularını yapabilecek. İftar ve sahur sofralarının bereketi olan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, hayırla ve sağlıkla bayrama ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan geleneğini yaşatmak 7-8 yaş arasındaki çocukları kapsayan ilk oruç hediyesi için başvurular “ilkoruc.konya.bel.tr” adresinden alınacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 'İlk Oruç' hediyeleri için başvuru sistemi 24 Mart 2023 Cuma günü açılacak, son başvuru tarihi ise 6 Nisan 2023 olarak açıklandı.

Başvuru yapan aileler kendilerine en yakın KOMEK, ASEM, Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademilerinden hediyelerini alabilecek.

KONYA BÜYÜKŞEHİR 2023 İLK ORUÇ HEDİYELERİ İÇİN TIKLA BAŞVUR

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum