Konya Büyükşehir Belediyesi 54 Personel Alacak! Başvurular Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi 54 Personel Alacak! Başvurular Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Şehir Hizmetleri AŞ. ve Konya Sanat Kültür ve Spor Faaliyetleri AŞ. şirketleri aracılığıyla otobüs şoförü ve temizlik personeli alımı için başvuruları açıkladı. İşte genel şartlar ve başvuru tarihleri!

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla Konya Şehir Hizmetleri AŞ. ve Konya Sanat Kültür ve Spor Faaliyetleri AŞ. bünyesinde istihdam edilmek üzere yeni personel alımı yapacak. İlanlara göre Konya merkezde görevlendirilmek üzere 50 otobüs şoförü ve Karapınar ilçesinde görevlendirilmek üzere 4 temizlik görevlisi (1 erkek, 4 kadın) alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Genel Şartları:

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki genel şartları karşılamaları gerekmektedir:

1- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış olmak,

2 - 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

3 - Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

4 - Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

5 - Fuhuş, cinsel saldırıda bulunma, çocukların cinsel istismarı, zorla fuhuşa sevk etme, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, cinsel saldırı, cinsel taciz, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik suçlarından ceza almamış olmak.

Başvuru Süreleri:

Otobüs şoförü kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, 17-23 Ekim tarihleri arasında, temizlik elemanı kadrosuna başvurmak isteyen adaylar ise 17-19 Ekim tarihleri arasında başvurularını yapabilirler.

Ayrıca başvuru için gerekli belgeler, özel şartlar ve detaylar, başvuruların kabul edildiği bağlantı üzerinden ulaşılabilir.

Konya Büyükşehir Belediyesi, bu alımlarla yeni personel kazanarak şehrin hizmetlerini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. İlgilenen adaylar, başvuru tarihlerini kaçırmadan başvurularını gerçekleştirebilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.