Konya Beyşehir’de üniversite eğitimlerinin başlamasıyla denetimler artırıldı

Konya Beyşehir’de üniversite eğitimlerinin başlamasıyla denetimler artırıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polis ekipleri yükseköğrenim kurumlarında başlayan yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla kent içerisindeki trafik düzeninin ve okul güvenliğinin sağlanması için ilave tedbirleri de hayata geçirdi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polis ekipleri yükseköğrenim kurumlarında başlayan yeni eğitim öğretim dönemi dolayısıyla denetimlerini artırdı.

Polis ekipleri, kent içerisindeki trafik düzeninin ve okul güvenliğinin sağlanması için ilave tedbirleri de hayata geçirdi. Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar'ın koordinesinde okullara özel olarak hayata geçirilen yapısal düzenlemeler ve ek tedbirler çerçevesinde yürütülen uygulama ve çalışmalar İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk tarafından belirlenen 13 farklı noktada gerçekleştirildi. Planlanan trafik düzenleme ve okul güvenliği tedbirleri çerçevesinde okullar çevresinde tedbir alan ekipler, trafik denetimlerinin yanı sıra uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere genel asayiş tedbirlerine yönelik uygulamalar da gerçekleştirdi.

BEYŞEHİR'E GELEN ÖĞRENCİ AİLELERİNE DESTEK

Öte yandan, bugün başlayan yükseköğrenim eğitimi dolayısıyla KYK Yurt kayıtları öncesinde de hafta sonu günlerinde ek planlamalar yapıldı. Bu çerçevede Emniyet Müdürlüğünde büro hizmetlerinde çalışan görevliler de ekiplere ilave olarak güvenlik tedbirlerine yönelik yürütülen uygulamalara katıldı. Ekipler, Beyşehir ilçesine gelen öğrenciler ile ailelerine yardımcı olup destek verirken, üniversite kampüsü bölgesinde ise amaç dışı bulunması muhtemel yaya veya araçların yürütülen uygulamalarla kontrollerine de başladı. Yeni eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde bulunan okullar çevresi ile kampüs bölgesinde denetim ve kontrollerin bu çerçevede artırılarak devam edeceği öğrenildi.

Beyşehir’de üniversitede eğitimlerin başlamasıyla denetimlerini artırdı

Beyşehir’de üniversitede eğitimlerin başlamasıyla denetimlerini artırdı

Beyşehir’de üniversitede eğitimlerin başlamasıyla denetimlerini artırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.