Konya Beyşehir’de TYP ile 56 kişiye kura ile istihdam ediliyor

Konya Beyşehir’de TYP ile 56 kişiye kura ile istihdam ediliyor

Konya'nın Beyşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde işe alacağı 56 işçi için kura çekimi gerçekleştirdi. Eğitim kurumlarında geçici olarak görev yapacak olan adaylar büyük sevinç yaşadı

Konya'nın Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyşehir ilçesinde İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde alacağı 56 işçi için kura çekimi gerçekleştirdi.

İşçi alımı için yapılan kura çekimi, adayların eşit ve adil bir şekilde seçilmesi amacıyla noter huzurunda sosyal medya ortamından canlı olarak gerçekleştirildi. Kura sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eğitim kurumlarında geçici olarak görev yapacak olan adaylar sevinç yaşadı.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, TYP alımları çerçevesinde Alaaddin Ortaokulu'nda Beyşehir 2. Noteri huzurunda kura çekimi yapıldığını belirterek, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan kura çekiminde 56 kişi belirlendi. Kurada ismi çıkanlara ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum