Konya Adliyesi'nde kaçak avı: Kelepçeli elleriyle kaçtı

Konya Adliyesi'nde kaçak avı: Kelepçeli elleriyle kaçtı

Konya'da adliyeye getirilen bir şüpheli, elleri kelepçeli halde kaçmayı başardı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede abluka altına alınan bölgede yapılan aramada zanlı yakalandı.

Adliyeden Kaçtı, Kamyonda Gizlendi

Konya'nın Karatay ilçesinde yaşanan olayda, Kulu ilçesinden işlemleri için adliyeye getirilen Nihat K. isimli şüpheli, elleri kelepçeli halde kaçmayı başardı. Görevlileri atlatmayı başaran ve izini kaybettiren Nihat K.'nin yakalanması için çok sayıda ekip harekete geçti.

Polis Abluka Altına Aldı, Vatandaştan Yardım İstedi

Bölgeyi abluka altına alan polis, vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda adım adım iz sürdü. Yaklaşık 1 saat süren aramanın ardından Nihat K., Çataltömek Mahallesi Canyurt Sokak'taki bir kamyonun kasasında gizlenmeye çalışırken yakalandı.

Kelepçeli Şüpheli Adliyeye Teslim Edildi

Elleri hala kelepçeli olan Nihat K., yeniden Konya Adliyesine götürüldü ve görevlilere teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.