Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Ahi Evran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında, inşaatına başladığımız konutlarımız inşallah en kısa sürede tamamlanıp hak sahiplerinin huzurlu bir şekilde oturacakları yuvalar haline gelecek. Geçtiğimiz yıllarda demiştim ki, 2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bizim için inşaat yılı olacak. Ahi Evran bu çalışmalardan bir tanesidir. Çalışmalar sadece Ahi Evran'la sınırlı kalmayacak, Kocasinan bölgesi tamamen bir şantiye haline gelecek. Kocasinan'ı hızlıca hazırlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın son derece çağdaş konutlar içerisinde yaşayabilmeleri için hazırlanan bu evlerin, en kısa sürede tamamlanmasını diliyorum. Mevlam, kazasız, belasız hemşehrilerimize anahtarlarını teslim etmeyi nasip etsin."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler