Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü’nün katılımıyla yapıldı

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü’nün katılımıyla yapıldı

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programı, Yönetim Kurulu Başkanı Prof.

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programı, Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın işleyişi ve sunumunu konuşmacı Merkez Ofis Koordinatörü Fatma Karafilik yaparak Anadolu Mektebi hakkında bilgiler verdi. Anadolu Mektebi mezun öğrencilerinden Esranur Albayrak ve Rümeysa Irmak kendi tecrübelerini öğretmen ve öğrenciler ile paylaştı.

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programı'na Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihangir Cantürk, okul/kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü başkanlığında, Türk Dili Edebiyatı ve Türkçe öğretmenlerinin katılımları ile yapılan söyleşinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.