Kırşehir'de komşuluk ilişkileri mahalle konaklarında yaşatılıyor

Kırşehir'de komşuluk ilişkileri mahalle konaklarında yaşatılıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında açtıkları mahalle konaklarında komşuluk ilişkilerinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında açtıkları mahalle konaklarında komşuluk ilişkilerinin yaşatıldığını belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, göreve geldikleri andan itibaren sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ifade ederek, bunların başında da Hayır Evi, Kadın Emek Pazarı,Mahalle Konakları, cenaze hizmetleri, sosyal projeler, Aile Yaşam Merkezi ve Belediye Gençlik Merkezi olduğunu dile getirdi.

Kırşehir'de 8 yıldır sünnet şölenleri de düzenlediklerini vurgulayan Bahçeci, mahalle konaklarında da komşuluk ilişkilerinin yaşatıldığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Sosyal belediyecilik hizmetlerinden, mahalle konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinden her geçen gün bir yenisini daha vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Bahçelievler Konağı ve Kervansaray Konağı vatandaşlar tarafından oldukça yoğun talepler alıyor. Birçok beceri, yetenek kurslarının yanı sıra çocuklara etüt merkezi olarak hizmet veriliyor. Kişisel gelişim sunumları da oldukça talep edilen diğer faaliyetler arasında. 2014 yılında yapımı için söz verilen 40 proje arasında yeni mahalle konakları da bulunmaktadır. Mahalle konaklarına gelenlere komşuluk ilişkilerinin yaşatılması için katkı yapılıyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler