Kırşehir Valisi Şentürk'ün veda ziyaretleri

Kırşehir Valisi Şentürk'ün veda ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor. Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret eden Şentürk, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleriyle de görüşerek helallik istedi.

Belediye Başkanı Bahçeci, yaklaşık 3,5 yıl boyunca Vali Şentürk'ün tecrübelerinden faydalandıklarını, güzel bir hizmet dönemi yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Valimiz yıllardır ülkemize, devletimize farklı şehirlerde çok güzel hizmetler verdi. Allah güzel bir şekilde görevlerimizi teslim etmeyi nasip etsin. Kırşehir’in unutamayacağı bir valimiz oldu. Her zaman halkın içerisinde samimiyeti, halkla kurduğu diyaloglar ile Kırşehir'in unutulmaz valilerinden birisi oldu. İlimizin vali babası oldu, o açıdan da kendisine teşekkür ediyorum."

Vali Şentürk ise 41 yıl devlette hizmet verdiğini, bunun 3,5 yılında vali olarak Kırşehir’de görev yaptığını belirtti.

Belediyenin Kırşehir’i modern bir şehir haline getirdiğini dile getiren Şentürk, şunları kaydetti:

"Şehri gül gibi şehir haline getirmiş Allah razı olsun. Başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Kırşehir bizim gönlümüzde farklı müstesna işgal eden bir şehirdir. Hakikaten Kırşehirli olduk. İçimizde iki can var, can çıksa da içimizden çıkmaz. Biri Kırşehir, birisi de Erzincan. Ahilik kutlamalarında da belirtmiştim, 'Kırşehir bizim, Erzincan bizim.' diye. Mana anlamında da Kırşehir ile Erzincan’ın tarihte yakın bir münasebeti var. Bu da bize gurur veriyor. Gönlümüzün bir parçasını burada bırakarak ayrılıyoruz. Kırşehir halkının bana göstermiş olduğu teveccühe çok teşekkür ediyorum, şükran borçluyum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :