Kırşehir Valisi Şentürk, iş adamlarıyla buluştu

Kırşehir Valisi Şentürk, iş adamlarıyla buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başta olmak üzere kentteki işletmelerin Türkiye ve Kırşehir ekonomisine...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) başta olmak üzere kentteki işletmelerin Türkiye ve Kırşehir ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şentürk, iş adamlarıyla Ağalar Konağı'nda bir araya geldi. Vali Şentürk, buradaki toplantıda yaptığı konuşmada, OSB ve kentin diğer yerlerindeki işletmelerin istihdama da katkı sunduklarını vurguladı.

Şentürk, "Yatırımcı kuruluşlarımızın yürüttüğü faaliyetleri önemsiyoruz. Devletimiz yatırımcı iş adamlarını da her zaman destekliyor. Sağlanan siyasi istikrarla 2016 yılının iş adamlarımız açısından hayırlı ve verimli bir yıl olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kırşehir'de başlattıkları "Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası hakkında bilgi veren Vali Şentürk, iş adamlarından kampanyaya destek olmalarını istedi.

Toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül ile iş adamları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler