Kırşehir Özel İdaresi bütçesi belirlendi

Kırşehir Özel İdaresi bütçesi belirlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Özel İdaresi bütçesinin 56 milyon lira olarak belirlendiğini bildirdi.Vali Şentürk, Mustafa Taş...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Özel İdaresi bütçesinin 56 milyon lira olarak belirlendiğini bildirdi.

Vali Şentürk, Mustafa Taş Salonu'nda düzenlenen İl Genel Meclisi kasım ayı son toplantısında yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi bütçesinden geçen sene çok önemli hizmetler yapıldığını belirterek, kilitli parke için 4 milyon, asfalt ve yama için 12 milyon 993 bin liralık yatırım gerçekleştirildiğini vurguladı.

Uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından İl Özel İdaresi bütçesinin, 56 milyon lira olarak belirlendiğini dile getiren Şentürk, bütçenin 24 milyon 337 bin lirasının yatırımlara ayrıldığını kaydetti.

Vali Şentürk, "İl Genel Meclisi üyelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Yatırımlarımızın büyük çoğunluğu tamamlanmışken diğer yatırımlar da tüm hızıyla devam etmektedir. Uzun emekler sonunda bütçeyi hazırlayan İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Bütçemiz hayırlı olsun. Bütün bu gayretlerimiz Kırşehirli hemşehrilerimize hizmet etmek içindir." ifadesini kullandı.

Şentürk, daha sonra engellilere 5 akülü ve 10 tekerlekli sandalye dağıttı.

Toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve meclis üyeleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :