Kimin kazandığının önemi yok... Avrupa hayallerine darbe vuruldu... Konyaspor Avrupa'ya nasıl gider?

Kimin kazandığının önemi yok... Avrupa hayallerine darbe vuruldu... Konyaspor Avrupa'ya nasıl gider?

Kayserispor, Türkiye Kupası yarı finalinde 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u 90 ve 90+5'te bulduğu gollerle 4-2 yenerek finale yükseldi. Kayserispor'un finale yükselmesi Konyaspor'un Avrupa hayallerine darbe vurdu.

Türkiye Kupası'nda diğer yarı final rövanş mücadelesinde Sivasspor, Alanyaspor'u ağırlayacak. Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanan Sivasspor, rövanş öncesinde avantaj elde etmişti.

Bu eşleşmeyi geçen taraf finalde Kayserispor'un rakibi olacak. Türkiye Kupası finali ise 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

KUPAYI KİM ALIRSA ALSIN (KONYASPOR AVRUPA'YA NASIL GİDER?)

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un kupada finale çıkması ve kupa şampiyonu olması durumunda Konyaspor da ligi 3'üncü sırada bitirebilseydi direkt olarak Avrupa Ligi'nde gruplara kalacaktı. Ancak Kayserispor'un finale adını yazdırmasıyla birlikte bu hayaller kesin olarak suya düştü.

Konyaspor, ligi üçüncü sırada bitirirse ön eleme turuna kalacak. Bu da yeşil beyazlıların erken hazırlık dönemine girmesi ve transfer harekatının başlaması anlamına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum