Kim Milyoner Olmak İster'de Rabia Birsen Göğercin 1 milyonluk büyük ödülü böyle kazandı

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'de Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık ödülü kazandı. Güvercin, büyük ödülü kazanan ikinci yarışmacı olurken böyle sevindi

Türkiye'de bir klasik haline gelen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar yaşandı. Aslen Konyalı olan ve Ankara'dan yarışmaya katılan Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık büyük ödülü kazanmayı başardı.

ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in önceki bölümünde geçtiğimiz yıl kolunu kıyma makinesine kaptırarak biyonik kol kullanmaya başlayan Rabia Birsen Güvercin, 400 bin lira değerindeki soruya doğru yanıt vermiş, 24 yaşındaki Rabia'nın başarısı karşısında tepkisiz kalamayan Kenan İmirzalıoğlu, "Harikasın" diyerek yarışmacıyı alnından öpmüştü.

RABİA BÜYÜK ÖDÜLÜ KAZANDI

Yarışmanın bu akşamki yeni bölümünde 1 milyon lira değerindeki soru açıldı.

Rabia Birsen Göğercin, "Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusuna doğru cevabı vererek 1 milyon liralık büyük ödülü kazanmayı başardı.

Soruya doğru yanıtı vermesinin ardından dakikalarca ayakta alkışlanan ve gözyaşlarına boğulan Rabia, Batu Alıcı'dan sonra büyük ödülü kazanmayı başaran ikinci yarışması oldu.

Ankara'dan yarışmaya katılan Rabia Birsen, büyük ödülü kazandığında ilk yapacağı şeyi söylerken izleyenleri duygulandırdı.

Rabia Birsen Göğercin, büyük ödülü kazandığında yapacaklarını şöyle açıkladı:

"Bir el yaptıracağım. Estetik el. Biyonik kol gibi değil. Sol elimin aynısını tarıyorlar. Bilek ampütasyonu olduğu için diğer kolumun aynısının tersini çeviriyorlar ve yumuşak silikon dokudan birebir aynısını yapıyorlar. Takıyorsunuz ve kimse hiçbir şey anlamıyor."

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN KİMDİR?

Aslen Konyalı olan, uzun süredir Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden yeni mezun oldu. Yeminli izci olduğunu dile getiren Rabia Birsen Göğercin, geçtiğimiz yıl kıyma makinesine kolunu kaptırarak kolunu kaybettiğini anlattı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar