Kedi ile köpeğin şaşırtan dostluğu

Kedi ile köpeğin şaşırtan dostluğu

Çankırı'da genellikle bir parkta yaşayan "Beyaz" adı verilen kedi ile "Siyah" diye çağırılan köpeğin dostluğu, görenlerin dikkatini çekiyor

ÇANKIRI (AA) - ÖZGÜR ALANTOR - Çankırı'daki kedi ile köpeğin dostluğu, görenleri şaşırtıyor.

Genellikle Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda yaşayan ve vatandaşlar tarafından renkleri dolayısıyla "Siyah" adı verilen köpek ile "Beyaz" diye çağırılan kedinin dostlukları dikkati çekiyor. Kedinin kendisini diğer köpeklerden koruyan "Siyah" ile oyunlar oynamasını Çankırılılar ilgiyle izliyor.

Bölgede esnaflık yapan Talip Dönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir gün kediyle köpeğin birbiriyle oynadığını gördüğünü söyledi.

Bu durumun kendisini oldukça şaşırttığını vurgulayan Dönmez, "Kedi ile köpeğin iyi anlaştıklarını görmek beni oldukça şaşırttı. Soğuk havada birbirlerine sıcak bir şefkat gösteriyorlardı. Birlikte koşup oynarken hoşça vakit geçiriyorlar. Köpek, yabancı köpeklere karşı kediyi koruyor. Yabancı köpekler geldiğinde havlayıp onları kovalıyor." ifadesini kullandı.

Parkın ziyaretçilerinden Tahir Burak Beşir de birbirine düşmanlıklarıyla bilinen iki hayvanın alışık olmadıkları dostluklarına tanıklık ettiklerini anlatarak Siyah ile Beyaz'ın dikkat çekici şekilde birlikte oyunlar oynadıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler