Kayseri Pancar Kooperatifi 64. Genel Kurulu

Kayseri Pancar Kooperatifi 64. Genel Kurulu

Pancar Kooperatifi Başkanı Akay: "Sürekli çiftçinin malına göz diken, haksız kazanca alışmış, kargaşa ve kaostan medet uman, iftirayı meslek edinmiş kişiler var. Bu kişiler batmış bir fabrikanın yeniden dirilişinden rahatsızlar. Geçmiş borçların ödenmesin

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, "Sürekli çiftçinin malına göz diken, haksız kazanca alışmış, kargaşa ve kaostan medet uman iftirayı meslek edinmiş kişiler var. Bu kişiler batmış bir fabrikanın yeniden dirilişinden rahatsızlar. Geçmiş borçların ödenmesinden rahatsızlar." dedi.

Akay, Kadir Has Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 64. Genel Kurulda yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca yaptıklarını ve yeniden başkan seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı.

"Vereceğiniz karar ne olursa olsun bizim kabulümüzdür." diyen Akay, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kararı saygı ile karşılarız. Görev süremiz boyunca her zaman çiftçilerimizle birlikte olmaya çalıştık. Her işinizde yanınızda olmaya çalıştık. Düşüncülerinizi, fikirlerinizi dinlemeye çalıştık. Kapımız ve gönlümüz her zaman size açık oldu. Aramızda bir gönül bağı oluşturduk ve büyük bir aile olduk. Hep birlikte büyük bir başarı elde ettik. Sizler yeniden emanetinize sahip çıkmak için beni seçerseniz bu emanete sahip çıkmak için var gücümle çalışacağım."

Görev süresi boyunca kendilerini destekleyen-desteklemeyen herkese hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizen Akay, konuşmasını söyle sürdürdü:

"Bütün çalışmalarımıza, bütün gayretlerimize rağmen yaptıklarımıza şerh koyanlar elbetteki olacaktır. Ne yapsak memnun edemediğimiz kişiler oluyor. Bizi samimi ahlaklı bir şekilde eleştirenlere diyeceğimiz yok. Düşüncülerini saygıyla karşılarız. Meşru beklentilerine de çözüm bulmaya çalışırız. Bunun dışında gerçekte çiftçi olmayan idraksız kişiler var. Sürekli çiftçinin malına göz diken, haksız kazanca alışmış, kargaşa ve kaostan medet uman iftirayı meslek edinmiş kişiler var. Bu kişiler batmış bir fabrikanın yeniden dirilişinden rahatsızlar. Geçmiş borçların ödenmesinden rahatsızlar."

Kongrede söz alan Kayseri Pancar Kooperatifi eski başkanlarından Vedat Ali Özışık kürsüde konuşma yaparken kısa süreli kargaşa yaşandı.

Konuşmaların ardından, yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçime geçildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :