Kaymakam Yılmaz öğrencilerle kitap okudu

Kaymakam Yılmaz öğrencilerle kitap okudu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "İlk Ders Oku" projesi kapsamında öğrencilerle...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "İlk Ders Oku" projesi kapsamında öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Proje kapsamında öğrencilerle birlikte Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda kitap okuma etkinliğine katılan Yılmaz, TEOG sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle de sohbet etti.

Yılmaz, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, "Okumak hayatı anlamlandıran ve yaşamımızı güzelleştiren en önemli eylemdir. Okumanın yaşı zamanı ve mekanı yoktur. Biz de bugün daire amirlerimizle bunu gösterdik. Okumalarımıza her hafta katılmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan da ilçe genelinde uygulanan projeye destek olmak amacıyla Kaymakam Yılmaz ve kurum amirlerini davet ettiklerini belirterek, "Yanlarında getirdikleri kitaplarla öğrencilerle birlikte kitap okumaları öğrencileri hem sevindirdiğini hemde motivasyonlarını arttırdı. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler