Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi

Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi

YOZGAT (AA) - Kaymakam Ali Arslantaş'ın Erzincan Valiliğine atanmasının ardından uzun süredir vekaleten yürütülen Sorgun Kaymakamlığı görevine, Nevşehir...

YOZGAT (AA) - Kaymakam Ali Arslantaş'ın Erzincan Valiliğine atanmasının ardından uzun süredir vekaleten yürütülen Sorgun Kaymakamlığı görevine, Nevşehir İl Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Altınpınar atandı.

Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Sorgun Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Altınpınar, 1974 yılında Sivas Şarkışla'da doğdu.

Altınpınar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1996 yılında bitirdikten sonra Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde komiser yardımcısı olarak göreve başladı. 2,5 yıl süreyle bu rütbede görev yapan Altınpınar, 25 Mayıs 2004'te Isparta'nın Sütçüler ilçesinde, kaymakam olarak göreve başladı.

2005 yılında Diyarbakır Dicle Kaymakamlığı, 2007 yılında Gümüşhane, 2010 yılında da Artvin Vali Yardımcılığı görevlerini yaptı. Aynı yıl Yeşilova kaymakamlığına atanan Altınpınar, 2013 yılında Nevşehir İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne atandı.

Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi ile Sorgun Kaymakamlığına atanan Altınpınar'ın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :