Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Kaymakam Altıntaş’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler.

MHP Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt, Başkan Yardımcısı Ebubekir Kiraz,  H.Hüseyin Çetinkaya, Hasan Karlıer, MHP Karatay Kadın Kolları Başkanı Ayşeşen Gül ve Hatice Çelik’ten oluşan heyet, Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ilk sözü alan MHP Karatay İlçe Başkanı H.Mustafa Bozkurt” Yaklaşık iki ay öncesi bu göreve ben ve arkadaşlarımız layık görüldük. Şimdi ise Karatay bölgesindeki kurum, kuruluş ve kişileri ziyaret ederek tanışma gezilerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz ise Karatay ilçesine en iyi hizmetin verilebilmesi siyasi çalışmaları yapmaktır.” Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş “ Bizler Karatay İlçemize hizmet verebilmek adına gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hizmetleri verirken siyasi partilerimizin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni görevinizde dolayı siz ve arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.