Kavuş, Yeni Meram Sanayi daha cazip hale gelecek

Kavuş, Yeni Meram Sanayi daha cazip hale gelecek

Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında, Yeni Meram Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

 

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında; teşkilat mensuplarıyla birlikte Yeni Meram Sanayi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İşyerlerini tek tek gezerek sanayi esnafıyla bir araya gelen Mustafa Kavuş, yeni dönemde sanayi için yapılacak çalışmalar hakkında esnaflarla istişarelerde bulundu.

Ekonominin canlılığını koruması, sürdürülebilir olması anlamında da sanayi esnafının önemli bir kesimi oluşturduğunu belirten Mustafa Kavuş, “Seçim çalışmalarımız kapsamında, teşkilat mensuplarımızla birlikte, Yeni Meram Sanayi esnafımıza ziyaret gerçekleştirdik. Esnafımızın önerileri doğrultusunda seçim sonrası neler yapılması gerektiği konusunda fikirlerini almış olduk. Meram’ı hep birlikte yöneteceğiz derken toplumun her kesiminin görüşlerine önem vereceğimizi belirtmiştik. Yeni Meram Sanayi esnaflarımızın taleplerini de dinledik. Buranın isminin duyurulması ve tercih edilen bir sanayi sitesi haline gelmesi için bizim de çalışmalarımız olacak. Esnaf kardeşlerimizle oturup neler yapacağımız konuşacak, aldığımız kararları uyguladıktan sonra önümüzdeki süreçte hep birlikte Yeni Meram Sanayi’yi daha da cazip hale getirilmesi ve sanayideki hareketliliğin artırılması için gayret edeceğiz. Tabi bunu 31 Mart sonrası hep birlikte başaracağız. Bizler esnafımızla, hemşehrilerimiz ile bir ve beraberiz. Onlar için imkânlarımız dâhilinde yapmamız gereken ne varsa yapmaya hazırız. Esnaf kardeşlerimizden 31 Mart Yerel Seçimlerinde güçlü destek ve dua bekliyorum” dedi

“MERAM’DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ TESİS EDİYORUZ”

Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da gönüllere dokunmaya devam edeceklerini de ifade eden Mustafa Kavuş, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı ve 31 Mart seçimlerinin partimiz adına çıkış noktası olan Gönül Belediyeciliğini Meram’da tesis etmek için çaba sarf ediyoruz. Bizler, ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ sloganıyla yola çıktık. Gönül Belediyeciliğini Meram’da en iyi şekilde uygulayarak hemşehrilerimizin gönlünde yer edecek hizmetler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

kavus,-yeni-meram--(1).jpg

kavus,-yeni-meram--(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler