Kaş Kalkan Gezi Rehberi, Kaş Kalkan Konaklama Rehberi

Kaş Kalkan Gezi Rehberi, Kaş Kalkan Konaklama Rehberi

Kaş Kalkan Gezi Rehberi, Kaş Kalkan Konaklama Rehberi

Tatil için henüz karar veremeyenler için muhteşem bir tatil destinasyonu ile karşınızdayız.Ülkemizin her köşesi cennetten bir köşe ve her destinasyonun kendine has özellikleri var.Ama, Kaş Kalkan’a ayrı bir pencere açmamız gerekiyor.Türkiye’nin önde gelen bungalov ve villa kiralama siteleri arasında yer alan bungalov.com.tr siz değerli okurlarımız için Kaş Kalkan Gezi ve Kaş Kalkan Konaklama Rehberi hazırladı.Hazırsanız Kaş Kalkan’a uzanıyoruz.

Antalya’nın en gözde turistik ilçelerinden biri olan Kaş, muhteşem doğası, zengin tarihi ve turkuaz denizi nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin vazgeçemedikleri tatil rotalarından biri olmuştur.Bir rivayete göre Kaş, ismini Meis Adası’nın göz şeklinde görünmesi ve Kaş’ın onu yay şeklinde sarmasından almıştır.Kaş tarih boyunca birçok kadim medeniyete ev sahipliği yapmıştır.Tarihi kaynaklara göre bilinen ilk adı Habesos olan Kaş ‘ın tarihi M.Ö. 2000’li yıllara uzanmaktadır. Batık Şehir, Xanthos Antik Şehri, Letoon Antik Şehri gibi yapılar günümüze kadar ulaşabilmiştir.Kısacası Kaş’ta sizi zengin bir tarih ve kültür hazinesi bekliyor.

Kaşta Gezilecek Tarihi Yerler

Kaş tatiliniz sırasında Batık Şehri, Antiphellos Antik Kenti’ni, Kral Mezarı’nı, Myra Antik Kenti’ni, Xanthos Antik Kenti’ni, Patara Antik Kenti’ni ve Letoon Antik Kenti’ni mutlaka gezip görmelisiniz.

Yine Antik Likya Yolu, 555 kilometrelik yürüyüş rotası ile dünyanın en güzel yürüyüş rotalarından birisidir.Bugün tur şirketleri Antik Likya Yolu’nu tur programlarına almışlardır.Yürüyüş esnasında sizlere muhteşem manzaralar eşlik eder.

Kaş Koylar, Kaş Plajlar ve Kaş’ta yapılabilecekler

Tarihi ve kültürel zenginlikleri yanında Kaş muhteşem plajlara ve koylara’da ev sahipliği yapar.Kaş’ta sizi turkuaz renkte tertemiz bir deniz ve muhteşem bir hava karşılayacak.Özellikle eğlence ve Adrenalin tutkunları için Kaş Kalkan’da muhteşem kanyonlar bulunuyor.Kaş’ta kıyı tırmanışları, trekking, diving, yamaç paraşütü, kamp, doğa yürüşü gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

Yine Kaş tatiliniz esnasında Patara plajında rüzgar sörfü ve çamur banyosu yapabilir, Kekova Batık Şehir’e kano gezisi düzenleyebilir, Fırnaz Plajı’nın eşsiz maviliğinde kaybolabilir, Mavi Mağara, İnbaş Mağarası, Saklıkent Kanyonu ve Güvercinlik Deniz Mağarası’na geziler düzenleyebilir ve dünyaca ünlü Kaputaş plajında denize girebilirsiniz.Bütün bu aktiviteler için Kalkan Villa Kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kaş Kalkan Konaklama Rehberi, Kaş’ta nerede konaklanır ?

Şimdi eğer Kaş Kalkan’ı tatil rotalarınız arasına eklediyseniz, Kaş Kalkan’da nerede konaklayabileceğinize bakalım.Kaş ve Kalkan’da konaklamak için birçok villa seçeneği mevcut.Kaş Kalkan’da havuzlu bir villa kiralayarak kendinize özel izole bir ortamda manzaralı bir villada tatilinizi geçirebilirsiniz.Ev rahatlığında ve konforunda, ekonomik ve manzaralı bir villada sevdikleriniz ile birlikte muhteşem bir tatil yapmak için bungalov.com.tr adresini de ziyaret edebilir ve Kaş villa kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Umarız hazırladığımız Kaş Kalkan gezi rehberi sizler için faydalı olmuştur.

Şimdiden keyifli tatiller dileriz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.