Kartal’da Sergen bakışı

Kartal’da Sergen bakışı

Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik 1 de yenilgi alarak 11 puan topladı ve kalesinde sadece 1 gol gördü

Atiker Konyaspor, Sergen Yalçın’ın takımın başına getirilişiyle adeta şaha kalktı. Yeşil-beyazlılar, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik 1 de yenilgi alarak 11 puan topladı.

6 MAÇTA 1 GOL YEDİ

Atiker Konyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6 maçta 10 gol kaydederken kalesinde 1 gol gördü. Yeşil-beyazlılar tek golü 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Galatasaray maçında yedi.  Yeşil-beyazlı ekip, bu dönemde sahasında oynadığı 3 maçı da kazandı. Futbolculuk kariyerinde iyi bir 10 numara olan Sergen’in defansif anlamda yaptığı katkı takdir topluyor.

İLK 6-7 HAFTADA MÜTHİŞ HAVA KATIYOR

Teknik adamlık kariyerinde 1 sezonu tamamlayamayan Sergen Yalçın, Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor gibi çalıştırdığı takımlarda ilk 7-8 haftalık performanslarıyla ses getirdi. Sergen Yalçın, Gazintepspor ve Kayserispor’u bu performanslarıyla ligde bırakmıştı.

ESKİŞEHİRSPOR’DA 5’DE SIFIR ÇEKMİŞTİ

Sergen Yalçın, bu sezon başında anlaştığı TFF 1.Lig ekibi Eskişehirspor’da 5 haftada hiç galibiyet alamamış 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonrası kırmızı-siyahlı takımdaki görevinden istifa etmişti.

4 HAFTA KALA UMUTLAR ARTTI

Sergen Yalçın, daha önceki takımlarda olduğu gibi Konyaspor’da da beklenen havayı geride kalan 6 haftalık dilimde yakaladı ve ligde kalma umutları büyük ölçüde artırdı. Yeşil-beyazlı camia ve spor kamuoyu, şimdi kalan 4 haftada gösterilecek performansı merak ediyor.

 

SERGEN YALÇIN DÖNEMİNDE KONYASPOR’UN MAÇLARI

Galatasaray     2-1        Konyaspor 

Konyaspor      2-0        Kayserispor 

Osmanlıspor    0-0        Konyaspor 

Konyaspor      5-0        Sivasspor 

Antalyaspor    0-0        Konyaspor 

Konyaspor      2-0        Kasımpaşa 

Etiketler :