Kars İl Özel İdaresi'nden Sivas İl Özel İdaresi'ne ziyaret

Kars İl Özel İdaresi'nden Sivas İl Özel İdaresi'ne ziyaret

SİVAS (AA) - Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve beraberindeki heyet Sivas İl Özel İdaresini ziyaret etti.Özel İdareden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve beraberindeki heyet Sivas İl Özel İdaresini ziyaret etti.

Özel İdareden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Kars İl Özel İdaresi’nin birim müdürleri kurumun çalışmalarını yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere kente geldi.

Osman Ağa konağında Sivas İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan heyet, köylerde hayata geçirilen su sayacı uygulaması, İl Özel İdaresi tarafından kurulan Buruciye Şirketi’nin işleyişi ve asfalt plenti tesislerinin çalışmalarıyla ilgili sunumu izledi.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Kars İl Özel İdaresi ile bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, iller arasında bu tür ziyaretlerin enformasyon açısından güzel sonuçlar ortaya çıkaracağını belirtti.

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekteri Erdinç Dolu ise, "İl Özel İdaresi’nin başarılı çalışmalarını yerinde görmek için Sivas’a geldik. Ziyaretimizde bizlerde Kars Sarıkamış kayak merkezi tecrübelerimizi paylaşma imkanı bulduk. Yıldız Dağı’nın son yıllardaki en yeni kayak merkezlerinden birisi olmasına rağmen önemli gelişmelere ev sahipliği yaptığını ve bölgeye yeni yatırımların yapıldığını görüyoruz. Sarıkamış Kaymakamlığı olarak Sivas İl Özel İdaresine çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler