Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Körfez Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar 07.00-20.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolu'nun Lüleburgaz Kavşağı-Saray Kavşağı kesiminde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 28 Mayıs'a kadar her gün 07.00-16.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde kısa süreli aralıklarla sol şerit trafiğe kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Sincan Kavşağı Köprüsü kesiminde üst yapı onarım çalışması nedeniyle Ayaş Kavşağı-Elvankent Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten çift yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı